5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001racari12În minutul 36, portarul gazdelor a suferit o accidentare gravă, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de la Târgovişte! Altfel, un joc cu cinci goluri!

FULGERUL LUNGULEŢU - UNIREA RĂCARI 2-3 (1-1) * Au marcat: Chirilă (min.29, 49) - Moţoi (36, 53), Enache (83) * Un meci pe cinste! Un meci cu două lovituri de pedeapsă - câte una de fiecare parte, o eliminare în tabăra oaspeţilor - Stoian (min.74), ratări incredibile sau copilăreşti şi fair play! O echipă mică şi fără pretenţii - Fulgerul Lunguleţu a fost la un pas de o mare surpriză, în faţa unei candidate certe la promovare - Unirea Răcari! Gazdele au condus în două rânduri, dar la 2-2 (min.74) au ratat o lovitură de pedeapsă! * Din păcate, spectacolul a fost umbrit de o gravă accidentare (n.r. - involuntară) a portarului gazdelor: în minutul 36, Ivanciu a ieşit la o minge, undeva la 10-12 de poarta proprie, a... călcat greşit, după care s-a ciocnit cu Moţoi, venit în viteză! Imediat i s-a umflat genunchiul, iar diagnosticul medicului de pe „Salvare” a fost... sumbru! Așa că Ivănică a ajuns, de urgenţă, la Târgovişte, pentru a fi operat... * Au arbitrat, foarte bine: Bogdan Duţu (Târgovişte) - Alexandru Stan (Lucieni) şi Alexandru Negoiţă (Moreni)

Foto (facebook): Fulgerul Lunguleţu - Unirea Răcari 2-3

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii