1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001odobesti23Cu ghilimelele de rigoare - pentru că oricare dintre cele două pot răsturna oricând calculele hârtiei, duminică, în seria Sud avem un meci care poate stabili cine... ţine trena liderului!

ACS Tărătşeşti vs Libertatea Urziceanca, duminică, 24 septembrie, de la ora 11,00, un meci în care se vor întâlni două dintre echipele Sudului care etapa trecută „au greşit”! Tărtăşeşti a fost învinsă cu 5-2 la Gheboaia, în timp ce Libertatea Urziceanca n-a putut trece, acasă, de Viitorul Dobra, 1-1 la final * Dacă despre programul celor de la ACS Tărtăşeşti, am vorbit, să notăm faptul că şi Libertatea va avea două meciuri de foc în etapele 12 şi 13, când vor întâlni cele două favorite: cu Gaz Metan pe 22 octombrie (acasă) şi Unirea Răcari pe 29 octombrie (deplasare)! Până atunci să aşteptăm, cu... răbdare meciurile celor două, dar mai ales întâlnirea directă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii