1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ibrianu48890Ieri, la Ibrianu, s-a disputat meciul restanţă din etapa a 10-a a Superligii B prahovene, dintre Rapid şi Intersport Filipeştii de Târg * Intră să vezi rezultatul şi clasamentul la zi!

 

Cu gândul la prima poziţie, „rapidiştii” lui Ştefan au încheiat... rapid scotelile cu oaspeţii, câştigând cu 2-0 * Cu cele două reuşite de ieri, Robert Nicolae - un puşti de numai 19 ani, a ajuns la „cota” 19 şi la goluri marcate, în acest sezon - adică mai bine de jumătate dintre reuşitele echipei! Aşa că ni se pare greu de crezut că Rapidul îl va mai putea păstra şi în primăvară! * După victoria de ieri, în clasamentul la zi, Rapid Ibrianu a preluat poziţia de lider în Superliga B prahoveană, cu 29 de puncte - la egalitate cu AS Strejnic, cele două fiind departajate doar de un singur gol: 34-18 pentru dâmboviţeni, respectiv 32-17 pentru prahoveni * Reamintim că duminică, în etapa a 15-a, Rapid Ibrianu va primi vizita celor de la CS Scorţeni Bordeni (locul 7) * Felicitări, Rapid Ibrianu!

Foto (facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii