4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

vanatorul115Sufletişti, dar şi ambiţioşi, „vânătorii” şi-au propus să readucă fotbalul la Răţoaia, acolo unde cu ceva decenii în urmă, numărul... fotbaliştilor îl depăşea pe cel al caselor din sat! Vânătorul Răţoaia a câştigat seria Nord, una echilibrată, în comparaţie cu cea din Sud, promovând  în Liga a 5-a.

 


Cu doau 3 înfrângeri - la FCM Târgovişte (2-3), Cetatea Târgovişte (1-2) şi... Unirea Ogrea (2-3) şi două remize - la V.Voievozilor (1-1) şi Petrolul Iedera (2-2), Vânătorul a reuşit să câştige disputa cu „străjerii” şi să promoveze de pe prima poziţie, în Onoare. Vânătorul a avut o medie de 3,5 goluri pe meci (74) - în atac, dar şi cea mai bună defensivă din serie, cu doar 28 de goluri primite, în cele 22 de meciuri jucate * „Vânătorii” se grăbesc, aşa că în acest weekend vor relua deja pregătirile pentru noul sezon, urmând să susţină şi primul amical al verii, în compania Gloriei Bucşani.


Foto (facebook): Vânătorul Răţoaia - nou promovată în Liga a 5-a


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii