5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

petrut7876Liga a 5-a dâmboviţeană a fost în doliu, în prima etapă! Mulţi n-au ştiut, dar, din păcate, înainte de startul competiției, unul dintre cei mai tineri fotbalişti a trecut în nefiinţă, în urma unui tragic accident! Dumnezeu să îl odihnească!

 

Cu doar câteva zile înainte de startul Ligii a 5-a, Petruţ Daniel Sandu - legitimat la Viitorul Gheboaia, unul dintre juniorii propuşi pentru prima echipă, a trecut în nefiinţă, în urma unui tragic accident! Acesta a fost şi motivul pentru care Viitorul Gheboaia a cerut amânarea meciului de la Ghimpaţi, situaţie acceptată cu fait play şi de echipa Spic de Grâu Ghimpaţi. Petruţ Daniel ar fi împlinit peste câteva zile, mai precis pe 29 august, 18 ani! Dumnezeu, să-l odihnească în pace!

Foto (facebook - Viitorul Gheboaia): Petruţ Daniel - al cincilea - rândul de jos, de la stânga la dreapta, în tricoul Viitorului Gheboaia

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii