1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001sutaseacaechipa1Porecla croaţilor - pentru că toate echipele au poreclele lor, este „Vatreni” (FOCUL)! Nici că se putea mai bine pentru echipa din imaginea alăturată: FLACĂRA Şuţa Seacă! O formație care promite mult, în acest sezon! Vezi detalii despre performanța echipei, până acum! 

 

Flacăra Şuţa Seacă - pentru că în imaginea alăturată avem fotografia de grup a ocupantei locului 3, din seria Nord a Ligii a 5-a, este una dintre echipele... ambiţioase din Onoare! Nu şi-a propus până acum promovarea, dar cu siguranţă că n-ar refuza locul de „onoare” dacă s-ar ivi posibilitatea. După primele 4 etape, „croaţii” din imagine au 9 puncte (10-2 golaveraj), dar cu un meci mai puţin, urmând ca meciul cu Victoria Comişani - pe teren propriu, din prima etapă, să fie reprogramat. Şi atenţie - duminică, Flacăra joacă tot pe teren propriu, urmând să primească vizita unei echipe... „decimate” - Viitorul Răzvad! Păstrând proporţiile - Şuţa Seacă şi... Croaţia au două lucruri „comune”: tricourile („cadrilaţii”) şi numele - „Focul”!

Foto (facebook): Flacăra Şuţa Seacă


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii