3.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

pitaru22Ionel Pitaru, președintele Comisiei de Juniori, din cadrul AJF Dâmbovița, este unul dintre cei mai apreciați oameni din fotbalul dâmbovițean! Multe echipe îl doresc, fie ca delegat, fie pe post de consilier. Ei bine, Ionel Pitaru a renunțat la Pierșinari, pentru a se ocupa de Unirea Răcari! Succes, domnule Ionel Pitaru!

 

Ionel Pitaru este consilier la Cetatea Târgoviște (Onoare Nord), delegat la Young Boys Târgoviște (minifotbal) și, de câteva zile, consilier și organizator de competiții la Unirea Răcari. Mutarea nu poate să fie decât una ”extrem de benefică”, dacă ne permiteți exprimarea! Asta pentru că Ionel Pitaru este, fără dar și poate, unul dintre oamenii cei mai pregătiți din fotbalul dâmbovițean. Așa că, iată, Unirea Răcari ”calcă pedala” și, încet, dar sigur, se transformă într-una dintre principalele grupări care vizează promovarea în Liga a 3-a.

”Unirea Răcari, mai bogată și în stafful administrativ. Mulțumim mult domnului profesor Ionel Pitaru, pentru că se alătură proiectului Unirea Răcari 2018! Bun venit domnului consilier și organizator de competiții” – mesajul de pe pagina oficială a echipei Unirea Răcari.

Foto: Ionel Pitaru, un om respectat și cunoscut în fotbalul românesc

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii