0.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci88tataraniAstăzi, de la ora 18,00 - conform unei decizii a Comisiei de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, ar fi trebuit să se joace un meci reprogramat din cadrul etapei a 25-a a Ligii a 5-a, seria Vest! Dar nu știe ce se mai întâmplă, dacă se joacă sau nu!

 


Astăzi, de la ora 18,00, ar fi trebuit să se joace meciul Viitorul Tomșani - PCM Argeșul Ungureni, reprogramat din etapa a 25-a a Ligii a 5-a, seria Vest. Meciul nu s-a disputat la data respectivă, dintr-un motiv pe care n-are sens să-l mai analizăm, ci doar să-l reamintim: arbitrul Ion Oncescu a refuzat să dea drumul la meci, deoarece cadrul medical venit să asigure asistența medicală n-a prezentat... diploma, ci doar legitimația de serviciu. CCD a anlizat cazul și a dispus reprogramarea meciului pentru 22 mai, ora 18,00, gazdele urmând să achite decât jumătate din baremul de arbitraj, plus deplasarea! Având dreptul la recurs, PCM Argeșul Ungureni a solicitat, în urma primirii motivării deciziei CCD, la Comisia de Apel rejudecarea cazului. Din câte am aflat, oficial, Comisia de Apel se va întruni, în ședință, săptămâna viitoare, astfel că ”reprogramarea se... amâna” sau, cine știe, se... anulează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii