4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci88tataraniCeea ce era de așteptat... s-a produs: PCM Argeșul Ungureni - locul 2 în seria Vest, a Ligii a 5-a, a depus un memoriu la AJF Dâmbovița, în care contestă dreptul de promovare al liderului, Urban Titu! Vom vedea ce vor decide cei de la cârma fotbalului dâmbovițean!



Miercuri, 12 iunie, PCM Argeșul Ungureni a depus la AJF Dâmbovița un memoriu prin care contestă dreptul de promovare al echipei Urban Titu - liderul seriei Vest, Liga a 5-a. ”Inițial, ne-am interesat la Federația Română de Fotbal și abia după aceea am depus memoriul la AJF Dâmbovița. 100%, Urban Titu nu are drept de promovare, conform ROAF, art.17.3, după ce s-a retras din campionat. Acolo spune clar - clubul va fi sancționat cu retrogradarea echipei în ultimul eșalon județean și interzicerea dreptului de a promova, timp de 2 ani. Așteptăm să fie judecat memoriul de către AJF și dacă nu suntem mulțumiți de deciziile CCD sau Apel, ne vom adresa FRF”, ne-a transmis Florin Bărăceanu, finanțatorul echipei PCM Argeșul Ungureni.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii