1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

runcu2020nouaSportul Runcu are, deja, experiența Ligiia 4-a, fiind una dintre echipele care au cochetat cu primul eșalon al fotbalului dâmbovițean - pe atunci Olimpia Runcu, dar sub Leaota se dorește o reeditare a performanței... ”Zimbrii” de sub Leaota au șanse, au ambiție, au echipă, îl au pe ”Titel” Solomon - ”omul care le face pe toate”, dar n-au încă un teren care să întrunească condițiile Ligii a 4-a!



Oamenii își doresc promovarea, dar deocamdată se pare că nu se poate mai mult, pentru că nu... dimensiunile ar fi problema principală, ci sufrafața de joc. Trecând... ”peste”, fiind convinși că dacă se vrea, se poate, iar ”muntenii” sunt oameni harnici, să mai notăm faptul că la finele turului, Sportul Runcu se află la doar doi ”pași” în spatele liderului seriei Nord, din Onoare:

1.Șuța Seacă 17 13 2 2 43-18 41
2.Runcu 17 12 3 2 58-23 39

Duelul din tur, dintre cele două, s-a derulat la Runcu, în etapa a... 13, încheindu-se cu scor de neprezentare: ”Zimbrii” vs ”Croații” 3-0! Cu singuranță că în retur, lucrurile nu vor fi așa de simple, mai ales că în disputa promovării mai sunt ”înscrise” cel puțin 3-4 echipe din seria Nord!

Foto / facebook

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii