1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielpetre0321Duminică, 24 februarie, s-au disputat meciurile etapei a 26-a, în serie A - Promozione Abruzzo, unde activează și Mutignano - echipa morenarului Gabriel Petre. Vă prezentăm rezulatul partidei, poziția în clasament și programul etapei viitoare, pentru formația morenarului!

 

Duminică, în etapa a 26-a, Mutignano a avut un meci extrem de dificil, în deplasare, pentru că a întâlnit una dintre echipele care avea același obiectiv - îndepărtarea de zona play-out-ului! Trupa lui Gabriel Petre a reușit să termine la egalitate, 0-0, pe terenul celor de la Musciano Calcio. După 26 de etape, Mutignano - locul 13, a reușit să ia un avans de 4 puncte, făță de Palmense - ocupanta locului 14, prima echipă dintre cele 4 care merg în play-out. Etapa viitoare, Mutignano are un meci la fel de dificil, pe teren propriu, cu ocupanta locului 2 în serie - Castelnouovo Vomano!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii