1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2“Doi dintre jucătorii adverşi erau nepoţii arbitrului!” Este declaraţia unui om de fotbal, căruia nu îi vine să creadă că se poate juca în acest fel!

 

Caz interesant, ca să nu îl numim altfel, în fotbalul din Anglia! Echipa românilor de la IANNIS FC a avut parte de un meci...inedit! Mihai Sandu, cel care se ocupă de formaţia sus-amintită, spune că după meciul cu FC Poplar, pierdut de ai noştri, cu scorul de 3-0, a fost informat că doi dintre jucătorii adverşi sunt ...nepoţii arbitrului: Doi dintre jucătorii adverşi erau nepoții arbitrului. Am fost contactat de cei de la Finchy`s (n.red – echipa de pe locul 1), care mi-au dat această informaţie. Nu pot să cred că e adevărat... “ În altă ordine de idei, Mihai Sandu a mai adăugat: “Terenul a fost îngrozitor. Mircea Gheorghe a ieșit dupa 10 minute, accidentat. A fost un meci greu, cu foarte mulți nervi. Consider că nu ne-a fost acordat un penalti clar, ca lumina zilei.”

Aşteptăm reacţii...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii