1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielpetre0321Astfel titrează presa din Italia reuşita morenarului Gabriel Petre - „grande bomber”, care a reuşit să anuleze avantajul fostei sale echipe, în doar un sfert de oră! Detalii despre noua echipă a lui Petre şi „isprava” morenarului, în etapa de duminică!

 

Pe Gabriel Petre, care a părăsit-o pe San Salvo, îl regăsim, de astă dată, la Mutignano - tot în Promozione - dar în serie A. Duminică, Gabriel Patre a jucat cu Mutignano împotriva fostei sale echipe... Rosetana, la care a evoluat în 2017. Dacă San Salvo ţintea intrarea în play-off, obiectivul noii sale grupări este evitarea retrogradării - prin ieşirea din zona play-out-ului. Duminică, în etapa a 21-a. Mutignano a remizat cu Rosetana, scor 2-2, după ce oaspeţii conduceau cu 2-0 la pauză. Egalarea a surevnit după cele două goluri marcate de Petre (min.49 şi 65): „Petre bum-bum annulla lo 0-2 della Rosetana”! În clasament, Mutignano ocupă locul 15, cu 18 puncte, la doar 4 puncte de locul 13 - primul „deasupra liniei”, dar cu un joc mai puţin. La finele sezonului regulat, locurile 15-17 joacă în play-out, iar locul 18 retrogradează direct. Duminică, în etapa a 22-a: San Gregorio vs Mutignano.

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii