1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciocanesti2023sepDambovitapenet, Liga 6 / Deși la Liga a 6-a suntem abia în fața etapei cu numărul 2, avem parte și de prima retragere din fotbalul județean! Ei bine, cei de la Publirex Ciocănești au anunțat pe pagina de facebook a echipei că se vor retrage din campionat! ”Pentru iubitorii fotbalului din Ciocănești, s-a decis, împreună cu conducerea, să nu ne mai prezentâm la niciun meci în campionat și să ne retragem, din motive personale!” 



Anunțul a fost făcut public joi, pe 31 august. În aceeași zi, Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul AJF Dâmbovița a decis ca echipa Publirex Ciocănești, care era repartizată în Seria Sud a Ligii a 6-a, să nu fie programată nici în etapa a 2-a: ”In baza art. 83.12 RD, admite sesizarea AJF Dambovita, prin Secretar General, si dispune neprogramarea echipei AS Publirex Ciocanesti la urmatoarele jocuri, pana la achitarea baremurilor de arbitraj restante” 

În această situație, cel mai probabil, după etapa de duminică, la viitoarea ședință a Comisiei de Disciplină și Etică se va decide anularea scorurilor la masa verde, urmând ca seria Sud să continue în doar 9 echipe. 

Foto: facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii