1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

odobestiAu fost vremuri când Odobeştiul juca în primul eşalon dâmboviţean... Mai apoi s-a refuzat promovarea, din motive care ne scapă! Sezonul trecut Ştiinţa n-a reuşit să termine „în picioare” campionatul, dar pentru că la Odobeşti fotbalul are rădăcini adânci, speranţele au renăscut pentru că mai există şi... Viitor(ul)! Mai mult - la Odobeşti „opreşte” Rapidul!

În sezonul 2014-2015, Odobeştiul promovase deja în Liga a 4-a, cu destule etape înainte de final, dominând autoritar seria Vest, dar s-a făcut pasul înapoi... Sezonul trecut, Ştiinţa a fost exclusă din campionatul Ligii a 5-a, cu o penalizare „record”: -24 de puncte! S-a încercat, însă tardiv anularea deciziei, aşa că oamenii au luat-o de la capăt şi, aşa după cum notează „fotbaljudeţean.info”, Odobeştiul are Viitor(ul) asigurat şi în sezonul care urmează, dar de jos, din Liga a 6-a! Să sperăm că de data asta, Viitorul va juca pe bune şi nu va contabiliza puncte „la negativ”, prin... „n” substituiri de jucători, mai mult încurcând campionatul. După două meciuri amicale, 8-2 cu CS Răcari şi 3-5 cu Recolta Gura Şuţii, sâmbătă, 15 iulie, este aşteptat Rapidul din Giuleşti, după cum notează aceeaşi sursă.

Foto (facebook - Alina Elena): Odobeştiul deja promovase în Liga a 4-a la începutul lui mai 2015, dar... ambiţiile s-au stins prea repede!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii