1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetateavaleniSpectacol pe stadionul Petrolul, din Târgoviște, ieri, la meciul dintre Cetatea Târgoviște și Muscelul Văleni! În prima repriză a plouat afară, dar și cu goluri! Asistență numeroasă, venită de la Văleni! Vezi marcatorii, detalii despre meci și o GALERIE FOTO!

 

Cetatea Târgoviște – Muscelul Văleni 7-2 (4-2)
Au marcat: Popescu (min. 28), Croitoru (34), Mustafa (43), Dan Petre (60, 68), Stroe (78) + autogol Văleni / Oprescu (9), Niță (23)

La Târgoviște a plouat destul de tare de pe la ora 14:00. Asta nu a împiedicat echipele și nici suporterii să facă spectacol, într-o după-amiază de duminică. Pentru că a fost spectacol, atât în teren, cât și în tribune. Primele minute au fost ceva mai tensionate la tribuna a doua, acolo unde au luat loc peste 50 de suporteri, veniți de la Văleni. Am apreciat însă că, până la finalul jocului, microbiștii vălenari au făcut pace cu gazdele, ba chiar au scandat, îndelung, „Cetatea! Cetatea!”

Revenind la joc, trebuie să spunem că primii care au deschis scorul au fost cei de la Văleni, în minutul 9, atunci când Oprescu scapă nemarcat și trimite balonul în dreapta portarului. Trei minute mai târziu, târgoviștenii marchează și ei, dar golul este anulat, pe motiv de ofsaid. În minutul 21 vine…autogolul, pentru ca la nici 120 de secunde distanță, Văleniul să preia, din nou, conducerea: gol Niță. Eram la jumătatea primei reprize și oaspeții reușeau să marcheze, deja, de trei ori (o dată în propria plasă). Târgoviștenii ies la atac și până la pauză întorc rezultatul, de la 1-2 se face 4-2: Popescu (min. 28), Croitoru (34) și Mustafa (43). În partea secundă tot târgoviștenii sunt cei care mai punctează de trei ori, prin Dan Petre (60, 68) și Stroe (78). În opinia noastră, cel mai frumos gol a fost cel din minutul 68, atunci când Mustafa a făcut ce a vrut pe teren: scapă singur de la jumătatea terenului, driblează câțiva jucători de la Văleni și il servește, perfect, pe Dan Petre.

Jucătorul meciului, credem noi, este Mustafa.

După ultimul fluier a continuat spectacolul în tribune! Jucătorii de la Cetatea au rămas pe gazon minute bune și au sărbătorit victoria. Grație victoriei de ieri, târgoviștenii rămân pe prima poziție în clasament.

Click pe linkul de mai jos, pentru a vedea o galerie foto, la meciul de ieri:
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1652499161535814

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii