1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateatgv12121Comisia de Competiţii şi Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, dincolo de omologarea prin forfait a meciurilor nedisputate din cauza neprezentării echipelor oaspete - pe care le-am comunicat, deja - s-a decis, conform regulamentului, cea de-a 3-a echipă promovată în Liga a 5-a. Vezi care este motivarea deciziei!

 

Comisia de Competiţii şi Disciplină a Aociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa a stabilit a treia echipă promovată în Liga a 5, urmând ca în prima şedinţă a Comitetului Executiv să fie validată decizia. Să vedem cum sună motivarea deciziei CCD, conform PV de şedinţă...

Pct.4.”CCD, în şedinţa din 05.07.2018, referitor la promovarea celei de-a treia echipe din Liga a 6-a, în Liga a 5-a, a hotărât următoarele:

-datorită faptului că numărul de echipe din cele două serii de Liga a 6-a nu a fost egal (12, respectiv 10), s-a trecut la egalizarea numărului de jocuri, prin scăderea din linia de clasament a echipei de pe locul 2 din seria Nord - Cetatea Târgovişte, a rezultatelor obţinute cu echipele de pe locurile 11 şi 12 - Voinţa Gemenea şi Voinţa Valea Voievozilor. În urma acestei operaţii, echipa Viitorul Tomşani având un punctaj final superior - 42 de puncte, faţă de 40 de puncte Cetatea Târgovişte, a fost declarată promovată în Liga a 5-a”.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii