1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001valealunga1Duminică, în zi de târg, s-a desfăşurat la Valea Lungă primul cuplaj din Promoţie - ambele echipe locale (Fortis Valea Lungă și Unirea Ogrea) jucând pe teren propriu. Vezi câteva detalii de la cele două meciuri din Liga 6, Seria Nord. 

 

Primul cuplaj al seriei Nord - Liga a 6-a, la Valea Lungă, unde Fortis şi Unirea au evoluat pe teren propriu.

Fortis Valea Lungă - Valea Voievozilor 2-1
Gazdele s-au chinuit destul pentru a-şi trece în cont cele trei puncte, deşi au avut ocazii destule, multe ratate cu seninătate. Trupa lui „Piciu” a profitat de o nesincronizare a defensivei adverse şi a marcat cu promptitudine, intrând la pauză în avantaj. Fortis revine, egalează, dar nu poate mai mult. A fost nevoie de o greşeală copilărească a penultimului apărător al oaspeţilor, cu doar trei minute înainte de final, pentru ca amfitrionii să-şi treacă în cont a patra victorie a sezonului.

Unirea Ogrea - Olimpicii Ulmi III 2-2
Oaspeţii erau neînvinşi la ora jocului, dar s-au văzut conduşi pe tabelă, graţie ambiţiei şi insistenţei gazdelor. Şi cum este în fotbal, Olimpicii forţează, egalează şi preiau conducerea, dintr-o lovitură de pedeapsă - corect acordată. Pe final, Unirea reuşeşte să egaleze printr-un gol de toată frumuseţea.

Foarte bun arbitrajul brigăzii Ion Ciulu - Alexandru Stan şi Vlad Simion (n.r. - cu Alex.Stan la centru, în cel de-al doilea meci), toate cele patru echipe plecând mulţumite de prestaţia acestora, chiar dacă nu şi de rezultatele din teren!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii