4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (5 voturi)

colacunoapteLucian Niculae a fost eroul celor de la Colacu în partida câștigată, ieri, cu scorul de 1-0, în fața celor de la Crevedia. Cum oaspeții au ajuns la teren destul de târziu, coroborat cu vremea capricioasă, finalul de joc s-a disputat la lumina reflectoarelor! Iată că se poate și la Liga 6!

 

Steagu Roșu Colacu – Voința Crevedia 1-0
A marcat: Lucian Niculae

Colacu: Magdas Nicolae - Pandele Marian, Dumitra Adrian, Dragan Iustin, Onea Mihai - Trandafir Adrian, Stanciu Didica, Niculae Marius, Ionita Alexandru - Dima Liviu, Niculae Lucian. Delegat: Ionut Ionescu Antrenor: Nita Vasile

Au mai jucat: Dumitru Marian, Stanciu Marian, Turcea Marius 

A fost un meci cu de toate, confrunt, strângeri de mână și spectacol la lumina reflectoarelor. Jocul a început mai târziu, pentru că echipa vizitatoare a ajuns la teren în jurul orei 14:30, după care a urmat un… confrunt. Și cum vremea de ieri a fost tare mohorâtă, la un moment dat a venit… noaptea! Noroc cu instalația de nocturnă care, iată, și-a demonstrat utilitatea. Unicul gol al meciului a fost marcat de Lucian Niculae, cel care, după jo, ne-a declarat că oaspeții au recunoscut că, ieri, echipa din Colacu a fost mai bună. Cei din Colacu au demonstrat (încă o dată) că formează o echipă unită și pusă pe lucruri mari! Succes, tuturor băieților! 

Felicitări ambelor formații și mult succes, pe viitor!


Trebuie remarcat faptul că la Răcari există trei baze sportive moderne: Răcari, Colcau și Ghimpați, ceea ce denotă faptul că acolo unde administrația locală se implică... chiar se poate! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii