5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

catunu2111Este mesajul postat de cei de la Steagu Roșu Colacu, după înfrângerea de astăzi, din deplasare, la Speranța Săbăreni! Nouă, ne-a atras atenția modul în care băieții de la Colacu au ales să treacă peste eșecul de azi, fie el și într-un meci amical! Vezi detalii, despre o echipă frumoasă, chiar și după o infrângere la scor!

 

A.S Speranta Sabareni- A.S. Steagu Rosu Colacu 7-2
”Un meci bun pentru echipa noastră, contrar rezultatului, care ne aduce cu picioarele pe pământ. Valoarea lotului celor de la Săbăreni și-a pus amprenta asupra rezultatului. Am jucat în fața unei echipe cu junioratul la Chiajna.” – postare preluată de pe pagina echipei din Colacu.

De precizat este faptul că golurile dâmbovițenilor au fost marcat de Lucian Niculae și Ionuț Nedea (eurogol, spun cei ce au fost prezenți la joc).

”Un duș rece, care ne readuce cu picioarele pe pământ. Dar, avem tăria să zâmbim! Mergem înainte, cu încredere!” – Lucian Niculae

catunu3211

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii