1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36După cei de la Petrolul Târgoviște și Viitorul Odobești, încă o echipă se retrage din campionat! Se pare că asistăm la un ”sezon al retragerilor”, din nefericire! Vezi care serie va rămâne cu o formație mai puțin! Vom vedea dacă mai apar și alte abandonuri!

 

După ce Petrolul Târgoviște și Viitorul Odobești și-au anunțat retragerea, o altă formație face același pas! Din păcate! Sportul Cojasca, echipă din Liga a 6-a, Seria Sud, și-a anunțat retragerea!

Vă reamintim că din primăvară, Liga a 4-a, cele 3 serii ale Ligii a 5-a rămân în câte 17 echipe, după retragerea echipelor Petrolul Târgoviște - Liga a 4-a, Viitorul Odobești Ziduri - Liga a 5-a, Vest și excluderea din competiție a Voinței Bezdead - Liga a 5-a Nord și Viitorul Mircea Vodă - Liga a 5-a Sud - conform deciziilor Comisiei de Competiții și Disciplină!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii