1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalmoreni121Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Moreni, este programat primul meci al fetelor de la Gr.Şc.Ind.Petrol Moreni, din faza a II-a a campionatului naţional al junioarelor I. Vă prezentăm informații despre meci și programul etapei! Mult succes, fetelor noastre, pregătite de Constantin Toma! 

 

Prima etapă a fazei a II-a a campionatului naţional al junioarelor I - Grupa Principală 2 - Speranţe, programează debutul fetelor de la GSIP Moreni în sezonul competiţional 2019. Sâmbătă, de la ora 11,00 - în Sala Sporturilor din Moreni, GSIP Moreni va întâlni LPS Iolanda Balaş Soter Buzău - locul 6 la finele sezonului regulat, seria D. Tot sâmbătă, în grupa 2: Olimpic Muntenia Bucureşti - CSŞ Sf.Gheorghe. Colegiul Tehnic Media Bucureşti stă.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii