1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

buffon12Gianluigi Buffon a jucat ultimul meci pentru Juventus Torino! Chelsea a câștigat Cupa Angliei, în disputa cu Manchester United! Bayern Munchen ratează Cupa Germaniei, după o finală prelungită cu șapte minute!

 

BUFFON

Gianluigi Buffon a bifat ultimul meci pentru Juventus Torino, după 17 ani! Potrivit digisport.ro, italianul a fost desemnat de zece ori cel mai bun portar. Ieri, a jucat meciul cu 656 pentru Juve.

La 40 de ani, Buffon intenționa să se retragă după Campionatul Mondial din Rusia, la care Italia nu a reuşit să se califice.

Buffon a câștigat 18 trofee: 9 titluri, 4 Cupe și 5 Cupercupe ale Italiei.

 

CHELSEA
Chelsea a câștigat Cupa Angliei, după 1-0, cu Manchester United, cucerind mult râvnitul trofeu pentru cea de-a opta oară. Unicul gol a fost marcat de Hazard, din lovitură de la 11 metri.

 

BAYERN
Bayern Munchen ratează Cupa Germaniei, după ce a fost învinsă de E. Frankfurt, cu 1-2. De precizat că partida a fost prelungită cu… șapte minute!

 

Sursă foto: www.juventus.com

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii