1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dudelangeOrice iubitor de fotbal, din România, a rămas cu un gust amar după seara de ieri… Cele mai bune echipe ale noastre sau, dacă vreți, cele mai în formă, au avut evoluții…șterse în Europa League. CFR a fost învinsă cu 2-0, de o formație din Luxemburg, în timp FCSB a pierdut cu 3-1, meciul contra celor de la Rapid Viena.

 

Dudelange – CFR Cluj 2-0 și Rapid Viena – FCSB 3-1 sunt…”performanțele” formațiilor noastre în Europa League!

Atunci când campioana noastră este învinsă de o echipă din Luxemburg, aflată în campionatul intern pe locul … 9, ce am mai putea spune?! Pe de altă parte, nici FCSB-ul nu a strălucit… Și, într-un scenariu mai pesimist, dar probabil, România ar putea rămâne fără nicio echipă în cupele europene! Asta în timp ce multe grupări din Europa sunt abia la… încălzire! Trist, dar adevărat! Aceasta este realitatea din România…

Returul meciurilor din play-off-ul Europa League are loc joia viitoare, pe 30 august. 

Așteptăm de la voi răspunsuri la întrebarea: credeți că vom avea, totuși, cel puțin o formație în grupele Europa League?

Sursă foto: digisport.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii