1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ranca1h#9ziledepoveste este cel mai nou proiect din Lumea lui Știe Tot, un loc în care cei mici sunt fericiți și învață cum să devină viitori adulți de valoare! De ieri, o parte dintre copiii care au spus ”prezent” la multe dintre atelierele din Lumea lui Știe Tot au plecat, alături de câțiva părinți, în cea mai frumoasă aventură din viața lor! 9 zile de poveste, prin România! Ieri, au ajuns la Rânca! Vă invităm să vedeți de ce vă recomandă copiii din Lumea lui Știe Tot să treceți acest loc pe lista obiectivelor turistice ce trebuie bifate în această vară!

 

Sara, Ruxandra, Rareș, Vlad și Bogdan, alături de câțiva părinți, au ales să petreacă #9ziledepovete, în Lumea lui Știe Tot! Așa că ieri dimineață, la ora 7:45, au plecat de la Târgoviște, spre Rânca! De aici, vor călători pe Transalpina, până la Deva, Hunedoara, Alba Iulia, Sibiu, Sarmizegetusa, Făgăraș sau Transfăgărășan! www.dambovitapenet.ro este partenerul media al acestui eveniment din Lumea lui Știe Tot și, cu ajutorul celor mici, vă vom arăta câteva locuri de poveste, din frumoasa Românie! Astăzi, vorbim despre Rânca! O așezare de pe Transalpina, potrivită pentru o vacanță atât iarna, dar și... vara! Aflată la peste 1600 de metri, Rânca poate fi un loc potrivit pentru o vacanță de poveste!

Ce trebuie să știți:
CAZAREA – prețul unei nopți de cazare pleacă de la 75-80 de lei/noapte, de persoană și poate ajunge până la peste 250 de lei, în funcție de locația aleasă.

MÂNCAREA – o masă, de la ciorbă până la desert, costă, în medie, între 35 și 50 de lei.

BINE DE ȘTIUT – majoritate unităților de cazare au internet (WI-FI). Mai mult, pe timpul verii nu trebuie să vă faceți griji în nopțile mai răcoroase: calorifele sunt... fierbinți!

Iată ce spun copiii din Lumea lui Știe Tot despre Rânca!

Ruxandra
”Este un aer curat, priveliști deosebite și dacă vin aici turiștii se pot relaxa, total! Deși drumul e puțin obositor, când ajungi aici... merită! Mi-a plăcut foarte mult când am mâncat și pieptul de pui avea formă de inimioară! La fel și la Bogdan! Mâncarea este puțin mai scumpă, dar ... accesibilă! Oricine cred că își poate comanda, până la urmă, ceea ce își dorește.”

Rareș
”Mie îmi pare un loc de poveste! Nu am mai văzut un asemenea peisaj de când m-am născut! Așa că îmi pare absolut fantastic! Trebuie neapărat să ajungeți la Rânca!”

Vlad
”Am văzut oameni de toate felurile, de la copii, la bunici! La Rânca îmi place foarte peisajul, dar și unde suntem cazați! Aici este un aer curat! Și te poți relaxa! Merită să vii, pentru că e un spațiu foarte mare!”

Sara
”La Rânca imi place în primul rând peisajul! Este absolut minunat! Și te poți juca foarte frumos! Aerul este atât de curat... Îmi place foarte mult, aici!”

Bogdan
”Mi-au plăcut foarte mult peisajele! Parcă am fi într-o poveste! Cu toate că aici este frumos, am văzut multe case părăsite și abandonate. Am văzut și ceva gunoaie... Dar una peste alta, plusurile sunt mult mai multe în comparație cu minusurile!”

Descriem Rânca într-un singur cuvânt:
Bogdan – ”Poveste”
Vlad – ”Extraordinar”
Sara – ”Relaxant”
Rareș - ”Unic”
Ruxandra – ”Magic”

Urmează noi aventuri, în Lumea lui Știe Tot, despre care vom povesti în zilele următoare!

ranca2h

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii