5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci400doikestiDambovitapenet, Accente / Până mai ieri, eram asaltați cu întrebări legate de reluarea competițiilor oficiale, organizate de AJF Dâmbovița. Ei bine, "mănușa a fost aruncată", dar a rămas în iarbă, pentru că nu prea s-a învrednicit nimeni s-o ridice (n.r. - au fost și mici excepții)... AJF Dâmbovița a încercat organizarea - în limitele impuse de regulamentul FRF și legile în vigoare - a două competiții, dar, din păcate, n-au fost amatori, deși în fiecare weekend se joacă o serie de jocuri amicale. 



Ba mai mult, chiar am fost întrebați de ce nu (mai) popularizăm rezultatele! Le răspundem și pe această cale ”curajoșilor”,  nu vom fi de acord cu încălcarea normelor impuse pentru ieșirea din pandemie! Nu putem să oprim ”valul” de care au fost luați unii dintre conducătorii echipelor din județ, dar, atâta vreme cât organizatorul a impus niște reguli pentru reluarea competițiilor oficiale, nu vrem să ne numărăm printre cei care îndeamnă la încălcarea lor. Fără testările prealabile, ale jucătorilor și oficialilor, este clar că nimeni nu va avea acces într-o competiție oficială, motiv pentru care nu vrem să mai insistăm pe acest subiect! În rest să auzim de bine și să ne revedem cât mai curând în ”iarba verde”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii