Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci002odobestiDe regulă, am preferat să răspundem doar celor care ne pun întrebări legate de regulament sau situaţii care nu intră sub incidenţa Comisiei de Competiţii şi Disciplină, motivele fiind lesne de înţeles. Din păcate, mulţi dintre interlocutorii noştri ne scriu ca şi cum noi am fi „legiutorii”! O spunem încă o dată, chiar dacă ne repetăm: noi nu suntem for decizional, chiar dacă acceptă şi mediatizăm - de cele mai multe ori, incidentele, nemulţumirile sau observaţiile prietenilor noştri.

Totuşi, unii uită că nu noi DECIDEM, ba mai mult am fost „sancţionaţi” cu interzicerea comunicării rezultatelor de către arbitri, ceea ce contravine oricărei norme dintr-o... democraţie, pentru că rezultatul nu este un „secret de stat”! Sigur, nu este un capăt de ţară, pentru că jurnalistul trebuie să insiste pe alte căi, până la urma cam asta fiindu-i menirea... A fost ultima etapă la Onoare, o etapă cu multe „bube”, dar mulţi dintre „prietenii” noştri ne acuză - DIRECT - pe noi, pentru neregulile din campionat! Da, nici noi nu suntem, de acord cu „şemecheriile” unora, de a începe meciul în 8 şi a-l abandona, fără nici pic de respect faţă de adversar, după numai 10-15 minute! Este cazul Voinţei Buciumeni, aflată la a doua abatere recentă, dar ce putem face noi, „dambovitapenet.ro”? Mai mult, nici CCD nu poate face mai mult, pentru că regulamentul este votat, în Adunarea generală, de aceiaşi delegaţi care acum sar ca arsi, iar la şedinţă nu ştiu cum să iasă mai repede din sală! De ce nu propuneţi în Adunarea Generală penalizarea cu PUNCTE a echipelor care nu se prezintă, care încep în 8 şi joacă doar 10 minute sau se „ascund” sub masca... „lipsei asistenţei medicale”? Ne scrie Vlad Romulus şi îi respectăm opinia, dar stăm şi întrebăm... retoric: De ce Voinţa Bezdead a părăsit terenul în minutul 12, la Şuţa Seacă, iar domnia sa ne... trage pe noi de urechi? Aţi fost la ultima Adunare Generală, domnule Vlad? „Dv Sergyu” - zice... atacant la Săgeata Gura Ocniţei ne scrie într-un stil care merită să-l facem public şi după să-i răspundem:

“Cand isi i-a bataie Colibasi nu va mai aud vocea....rusinos sa i-ei bataie de la Sacuieni hai postati si asta....rusine sa va fie ca nu sunte-ti drept!”
Am respectat “ortografia” si vrem să-l întrebăm pe musiu Sergyu dacă ştie cumva că Săgeata Gura Ocniţei are vreo… 3 meciuri omologate cu 0-3 la juniori, pentru lipsă asistenţă mediclă şi unul “ciudat” la seniori?

Dacă ceva mai sus era notat rezultatul Săcuieni - Colibaşi, cam ce aţi fi vrut să adăugăm? Da, Colibaşi era virtual campioană! La fel am scris şi despre “spartanii” de la Bucşani şi despre Olimpia Runcu sau Viitorul Răzvad!... În rest, să auzim numai de bine!

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Horoscop