5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

burleanu1009„La Adunarea Generală pentru alegeri, vreo 3 sau 4 dintre cei care au votat nu aveau dreptul s-o facă (n.r. - erau incompatibili), iar mulţi dintre reprezentanţii echipelor nu au avut nicio delegaţie oficială din partea clubului”, ne scrie cineva. Poate, dar din câte am înţeles, în plen, nimeni n-a ridicat problema, ceea ce acum ni se pare tardiv... Vorba ceea - „după război, mulţi viteji s-arată”, aşa că mulţi preferă să se plângă acum, decât să-şi fi spus păsul deschis, onest şi în fața celor ce păstoresc fotbalul județean!

 

Mulţi dintre reprezentanţii „oficiali” ai membrilor afiliaţi - pentru că nu ştim câţi dintre ei au avut „împuternicirea oficială”, contestă alegerile şi modul de desfăşurare a acestora. Suntem de acord cu nemulţumirile lor, dar la fel de bine nu înţelegem de ce ridică problema către noi şi n-au făcut-o înainte de stabilirea cvorumului? Sau de ce niciunul unul dintre candidaţi n-a cerut verificarea delegaţiilor oficiale ale reprezentanţilor membrilor afiliaţi? „Unii nici nu mai prezentau buletinul sau cartea de identitate, ci îl spuneau direct şi era luat pe încredere!”

Legat de alegerea membrilor Comitetului Executiv, zice-se că „a fost un fel de... bulibăşeală! Mai bine de jumătate dintre delegaţi ieşiseră din sală, aşa că mulţi nici nu mai ştiu pe cine trebuia sau pe cine au votat. După, o să ne plângem cu toţii, pentru că habar nu avem care sunt membrii Comitetului Executiv al AJF!”, ne mai petentul nostru.

Ca şi mai sus, stau şi mă întreb, retoric: „Oare de ce aţi fost prezenţi sau pentru ce aţi fost delegaţi, domnilor, la Adunarea Generală? Nu să stabiliţi mai întâi „ordinea de zi”, validarea delegaţilor şi stabilirea „paşilor” pentru alegeri? Nu era corect să se voteze, în ordine - reprezentanţii echipelor de Liga a 6-a, Liga a 5-a, Liga a 4-a - viceprereşedinţii şi abia la urmă preşedintele? Nu voi, reprezentanţii membrilor afiliaţi, stabiliţi, prin vot deschis, modul de desfăşurare al adunării?

Cât despre membrii Comitetului Executiv, eu zic să nu vă mai... grăbiţi, pentru că de 3 ani, pe site-ul AJF Dâmboviţa n-a apărut nicio modificare în structura acestuia, ca să nu mai vorbim de membrii comisiilor!

Nu sunt ele clasamentele, la zi, nu apar ele deciziile comisiilor, la zi...

Ba mai mult, aţi avut dreptul la cuvânt în Adunarea Generală şi n-am auzit ca cineva să fi ridicat în plen, vreo „nemulţumire” de acest gen, ceea ce denotă că lucrurile au mers „super” şi vor merge la fel şi de aici înainte!

Să aveţi parte de un fotbal curat, domnilor şi, de ce nu, de oameni oneşti în noile comisii - ca să nu mai vorbim de noii preşedinţi!

Cât despre noi, nu ne vom grăbi să-i judecăm din start, ci le vom lăsa un oarece timp de acomodare - pentru că, nu-i aşa, „domnul Tudor” a promis „oameni noi, la vremuri noi”!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii