1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor211Federaţia a detonat o „bombă” cu efect întârziat, în „cazemata” lui Emil Tudor, care, dincolo de orice speculaţii, este primul ce ar trebui să-şi dea demisia, chiar dacă se crede invincibil! Așteptăm și...vedem! Renunță la...scaun? Sau va fi detronat? 

 

Nu vrem să comentăm, cum de altfel n-am făcut-o nici până acum, decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, care pur şi simplu a bulversat fotbalul dâmboviţean. Emil Tudor s-a căţărat în scaunul preşedintelui, pentru încă un mandat, sprijinindu-se pe umerii unora dintre cei implicaţi în „dosarul arbitrilor deghizaţi”, ştiind bine că la o adică se va debrasa foarte simplu de ei!

„Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, vor fi schimbaţi”! Dar, cum ar fi zis Moromete, „pe ce te-ai bazat”, neică Emile, când ai acceptat sprijinul lor în campania electorală, pentru că fără voturile aduse de cei doi, aşteptai pensia, liniştit şi fără dureri de cap! Sincer, cred încă că pe Emil Tudor nu-l doare nici în... cot: câinii latră, ursul îşi vede de drum... Credeţi că are vreo remuşcare sau vreo undă de tristeţe, după decizia Comisiei de Etică? Doamne, fereşte!... Domnilor, a venit ora ca Emil Tudor să-şi dea demisia de onoare, dacă nu praful se va alege de fotbalul dâmboviţean, în cel mult câteva luni! Aveţi la îndemână Statul AJF şi nu vă râmâne decât ca 1/3 dintre membrii afiliaţi să convoace, la cerere, Adunarea Generală pentru demiterea preşedintelui şi realegeri, mai ales că şi Comitetul Executiv este unul „fantomă”! Este momentul să readuceţi fotbalul dâmboviţean pe drumul cel bun, după greşeală făcută la alegerile de acum o lună de zile! Altfel, „bomba” de ieri, nu va fi decât un simplu „avertisment” pentru ceea ce va urma!

 

Sursa foto: tvpartener.ro

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii