1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

received 836487773210251Cinci medalii, într-un singur concurs! Este performanța Andreei Bobeică, o puștoaică de doar șapte ani, care se simte perfect în... bazin! Dacă până nu demult Târgoviștea aproape că nici nu exista pe harta natației din România, iată că, ușor-ușor, copiii vin către unul dintre cele mai frumoase și mai grele sporturi!

 

Andreea Bobeică, eleva lui Gheorghe Tzetziclis, la CSM Târgoviște, a participat, zilele trecute, la “Cupa 1 Mai”, competiție organizată la Titu. Ei bine, sportiva de doar șapte ani a luat startul la cinci probe, de pe urma cărora a câștigat... cinci medalii! Patru de aur și una de bronz (la proba mixtă, acolo unde a concurat cu fete mai mari cu un an). Medaliile de aur au fost obținute la probele de spate, bras, liber, fluture – 50 de metri.

Felicitări, Andreea! Promitem să fim cu ochii pe tine!

Click pe poză, pentru a o mări!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii