1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

filip122Încă un succes remarcabil pentru cea mai titrată luptătoare dâmboviţeană - o adevărată supercampioană, la campionatele naţionale ale seniorilor, desfăşurate în weekendul abia încheiat! Medalia de aur a fost completată cu încă două trofee -  de argint - pentru sportul târgoviştean!

 

Între 13-15 iulie, la Reşiţa s-au desfăşurat finalele campionatelor naţionale de lupte pentru seniori, competiţie la care „amazoancele” de la CS Târgovişte au înregistrat un remarcabil succes, terminând pe locul 3 în clasamentul pe echipe. Cea mai preţioasă medalie - cea de aur, a fost cucerită de supercampioana noastră - Georgiana Filip, la categoria 65 kilograme. La 50 de kilograme, Maria Cioclea a terminat competiţia pe locul secund, cucerind medalia de argint, pentru ca Diana Vlăsceanu (76kg) - să completeze „podiumul” târgoviştean tot cu medalia de argint. În clasamentul pe echipe, CS Târgovişte a terminat pe locul 3, după Steaua Bucureşti şi CSM Sf.Gheorghe.

Foto (facebook): Georgiana Filip - şi-a completat bogatul palamres cu încă un titlu de campioană naţională

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii