1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal30Astăzi s-au disputat primele trei meciuri ale etapei cu numărul 3, în Liga Companiilor, la Minifotbal. Dedeman, Kruk şi Kablutronik au plecat ca favorite! Andrei Iliescu şi Gianin Mădăran au marcat, împreună, nouă goluri! Vezi rezultatele de azi şi clasamentul, la zi!

Microbilt – Dedeman 0-3
Pro Activ – Kruk 3-5
Kablutronik – Finante 13-3


Fara dar si poate, a fost seara celor de la Kablutronik! Cu o echipa intarita, din care nu au lipsit Iliescu, alias “Iasca” si Tronaru, cu Gianin si Robert Madaran in forma buna, Kablutronik nu a avut emotii, catusi de putin, in confruntarea cu Finantele. Chiar daca la oaspeti a reintrat Radu Seran...  Andrei Iliescu a fost autorul a cinci goluri, in timp ce Gianin Madaran a marcat alte patru! Pe lista marcatorilor, i-am mai regasit pe Robert Madaran -2, Tronaru si Paic. De partea cealalta, Finantele au jucat de placere si cu zambetul pe buze! Chiar si atunci cand aveau un handicap de zece goluri! Felicitari!

La Pro Activ – Kruk am remarcat doua lucruri importante: pe de o parte jocul bun, peste media echipei, facut de Alin Gamanescu, iar pe de alta parte evolutia celor de la Kruk, peste ceea ce au aratat in primele doua jocuri. Intr-un final, oaspetii s-au impus cu 5-3, cu Serban Catalin printre marcatori.

Si Dedeman si-a mai trecut in cont o victorie, dupa jocul bun cu Microbilt – singura echipa care nu a reusit sa marcheze in aceasta seara.

Microbilt - Dedeman 0-3
Au marcat: Oprescu – 2, Furcoi – 1

Pro Activ – Kruk 3-5
Au marcat: Alin Gamanescu – 2, Milea Claudiu / Ad. Paunescu – 2, Postelnicu, Serban, Dragan
Cartonas galben: / Dutu

Kablutronik – Finante 13-3
Au marcat: Iliescu – 5, G. Madaran – 4, R. Madaran – 2, Tronaru, Paic / Todorescu, Gadivta, Savu


Clasament - primele pozitii
1. Kablutronik 9p
2. Dedeman 7p
3. Kruk 6p
4. Raiman 4p
5. Spitalul 3p

Maine seara vom publica clasamentul complet!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii