1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal231Ultimele trei meciuri ale etapei a 8-a din Liga Companiilor ne-au oferit un adevărat spectacol la scenă deschisă!

 

MICROBIT - RAIMAN 2-1 * Un meci extrem de disputat, dar cu puţine goluri! Au fost doar trei - dar ce goluri, însă spectacolul a fost compensat de cele 6 bare, plus câteva ratări de... zile mari!

PRO ACTIV - PROFI 3-3 * Una peste alta, rezultatul ni se pare echitabil, deşi Profi a scăpat victoria printre degete! La jumătatea reprizei secunde, Pro Activ avea 5 greşeli de echipă! Profi a... profitat de regulament şi a beneficiat de două lovituri de pedeapsă, dar le-a ratat pe ambele, la scorul de 3-3!

KABLUTRONIK - IPA 3-4 * A câştigat echipa mai bună, mai omogenă parcă şi de ce nu, mai proaspătă, mai ales în partea a doua. Am avut şi o fază... „video”! La 2-1 pentru IPA, în ultimul minut al primei reprize, Kablutronik a contestat o minge care a lovit „bară-bară”, dar n-a intrat în poartă, arbitrul Marian Mălău fiind plasat foarte bine, iar decizia luată considerăm că a fost cea corectă! IPA a avut în Ionuţ Radu omul meciului şi probabil al etapei!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii