1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal9445Tiv All Stars este una dintre cele mai bune formaţii din minifotbalul dâmboviţean! În Superliga Bergenbier este singura echipă care a ajuns la "cota 50", în dreptul golurilor marcate. Vezi care este obiectivul celor de la TIV şi ce crede Radu Şeran, omul în jurul căruia se conturează o nouă trupă de...top!

 

TIV ALL STARS este formaţia de pe locul 2, din Superliga Bergenbier. Practic singura echipă care a ajuns la 50 de goluri marcate şi ce poate pune probleme liderului, Young Boys. Am încercat să aflăm de la Radu Şeran, omul care a adus un suflu nou echipei,  care este obiectivul "TIV-iştilor": „Principalul nostru obiectiv îl reprezintă câştigarea Cupei Romaniei şi o clasare cât mai buna în Superligă. Vrem să formăm o echipă care să poată câştiga în viitor capionatul. Jucătorii din echipa noastră sunt şi foarte buni prieteni. Asta contează mult pentru noi”.

În momentul de faţă, TIV se află pe locul 2, la 6 puncte de Young Boys.

1.Young Boys 11 10 1 0 36-7 31
2.Tiv All Stars 11 8 1 2 50-21 25

Aşadar, o diferenţă care poate fi...anulată! Cu atât mai mult cu cât în play-off punctele se înjumătăţesc.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii