1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal361United este o altă echipă din minifotbalul dâmboviţean care promite să facă spectacol în play-off-ul Superligii Bergenbier, acolo unde speră să (şi) ajungă! La echipă urmează să vină jucători de top, care vor să transforme echipa într-una de top!

 

United este o altă echipă din minifotbalul dâmboviţean ce emite pretenţii, cel puţin la podium. L-am contactat pe Cosmin Tănase, unul dintre liderii echipei, care ne-a vorbit despre obiectivul echipei, dar şi despre noutăţile din lot: „Clar ne dorim să ajungem în play-off. În niciun caz nu ne vom desfiinţa, asa cum cred unii. Dimpotrivă, vom construi o echipă bună, competitivă şi care va încurca pe mulţi,” spune Cosmin Tănase.

„SPER SĂ RĂMÂNĂ MÎNDRU ŞI LUNGEANU”
În ultima vreme s-a tot vorbit despre posibilitatea ca Lungeanu şi Mîndru să plece de la United. Cosmin Tănase îşi doreşte ca cei doi jucători să rămână la echipă: „Sper să rămână Mîndru şi Lungeanu. Sunt jucători buni, care pot pune probleme multor adversari.”

NIŢĂ, PREDUŞCĂ ŞI POROJAN AJUNG LA UNITED
Niţă, Preduşcă şi Porojan sosesc la United, din play-off. „Au venit mai mulţi băieţi de la Divertis, pentru că sunt prieteni cu noi. Niţă, Preduşcă şi Porojan sunt printre ei”, a mai adăugat Cosmin Tănase, care promite ca United se va lupta de la egal la egal cu Young Boys şi TIV.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii