1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameciminifotbal002Opt echipe luptă duminică pentru a accede în careul de ași al minifotbalului dâmbovițean! Trei sunt din Liga Companiilor, trei din Superliga Bergenbier, una din Liga 1A și o a opta care joacă doar în Cupă! Vor fi sau nu surprize?

 

Se spune despre Cupă că este o competiție a surprizelor, indiferent de sport! Așa că n-ar fi exclus ca duminică, la finalul sferturilor, să avem cel puțin o surpriză. În opinia noastră, cea mai echilibrată partidă va fi cea dintre The Saints și Spitalul. Dar să le luăm pe rând și să vedem la ce ar trebui să ne așteptăm.

THE SAINTS – SPITALUL
Un meci interesant, între două echipe care au lăsat o impresie frumoasă, în faza grupelor. În mod normal, Spitalul pleacă favorită, mai ales după întăririle venite în iarnă, dar să nu omitem ca la The Saints sunt mulți jucători care au arătat pofta de joc. Credem că vom asista la un duel echilibrat, posibil cu goluri multe, în care câștig de cauză va avea formația ce va putea să își dozeze energia mai bine, în repriza secundă.

MICRO II – TIV
Se anunță o adevărată luptă, între două echipe ce s-au întâlnit în Superliga Bergenbier. În timp ce Micro II a ratat play-off-ul, TIV-ul luptă chiar pentru titlu. Acum vorbim însă de cupă și implicit de un meci eliminatoriu. Așa că orice pas greșit va costa… scump. Calculul hârtiei spune că favorită este TIV. Dar cum Micro II nu mai este angrenată în campionat… sigur va încerca să ofere tot ce poate mai bun în acest meci. Să asistăm la o surpriză? Greu, dar nu imposibil.

YOUNG BOYS – LAMINORULUI
Este, după părerea noastră, cel mai dezechilibrat sfert de finală, pentru că, trebuie s-o recunoaștem: Young Boys este una dintre cele mai în formă echipe din acest sezon. Greu de crezut că băieții de la trupa adversă pot produce surpriza. Pentru a avea o șansă, între buturile celor de la Laminorului trebuie să existe un portar în formă maximă.

DEDEMAN – KABLUTRONIK
Cele două echipe din Liga Companiilor se întâlnesc, din nou! De această dată în ultimul sfert de finală. Va fi o luptă interesantă, în care Kablutronik pleacă, spunem noi, cu prima șansă. Este o formație mai omogenă, ce are în componență cel puțin patru-cinci jucători experimentați. Dedeman are de partea ei ambiția și dăruirea. Dacă prind o zi bună, băieții de la Dedeman pot forța măcar un egal… Și apoi… vedem ce va mai fi!

Programul etapei
THE SAINTS – SPITALUL, ora 16
MICRO II – TIV, ora 17
YOUNG BOYS – LAMINORULUI, ora 18
DEDEMAN – KABLUTRONIK, ora 19

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii