1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci102ybtivAstăzi, de la ora 19:00 ar trebui să se joace toate cele trei meciuri ale etapei cu numărul 2, din play-off-ul Superligii Bergenbier, la Minifotbal. Spunem ar trebui… pentru că cel puțin un meci stă sub semnul întrebării! În plus, la urechile noastre au ajuns niște zvonuri care, dacă se concretizează, nu fac deloc cinste celor care recurg la astfel de gesturi! Vezi AVANCRONICA ETAPEI!

 

 

Ora 19:00 – YOUNG BOYS – TIV
Ora 20:00 – DIVERTIS – BRĂNEȘTI
Ora 21:00 – UNITED - HOOLIGANS

Așa arată programul etapei de astăzi, confirmat și de toți delegații celor șase echipe. Doar că cei angrenați în luptele pentru titlul județean par că nu se mai înțeleg… Deocamdată, nu dorim să intrăm în detalii! Deoarece, sperăm noi, neînțelegirile vor dispărea și va prima, în cele din urmă, fotbalul și spectacolul.

Și totuși, nu trecem la prezentarea meciurilor până nu punctăm un amănunt pe cât de interesant, pe atât de grav! În ultimele zile s-au făcut numeroase presiuni asupra arbitrilor, de a nu se prezenta la meciurile programate astăzi! Pentru moment nu dăm nume. Vă asigurăm că avem declarații și probe solide care ar putea arunca în aer lumea fotbalului județean. Dar, tragem un semnal de alarmă, PUBLIC, rugându-i pe cei care într-un fel sau altul încercă să își pună amprenta asupra unei competiții care nu are legătură cu Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița să înceteze cu astfel de presiuni. Nu are nimeni nimic de câștigat! Noi milităm pentru un fotbal curat, lipsit de interese …ascunse și cel mai bun să câștige în teren! Doar acolo!

În altă ordine de idei, ținem să vă informăm că reprezentanții Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița au decis să înceteze colaborarea cu mai multe persoane, de la arbitri, până la oficiali ai unor echipe.

YOUNG BOYS – TIV ALL STARS, ora 19:00
Acesta este primul meci al etapei, poate cel mai așteptat duel al sezonului! O victorie a celor de la Young Boys ar echivala cu… titlul. Chiar dacă matematic s-ar mai putea întâmpla multe. Dar e greu de crezut că băieții ar putea irosi diferența de opt puncte, în cazul unei victorii. De partea cealaltă, TIV trebuie să strângă rândurile după semi-eșecul de săptămâna trecută și să lupte până la ultima picătură de energie pentru punctele puse în joc. Dacă se va juca acest meci, ne așteptăm la o confruntare încinsă, la propriu și la figurat. Spunem DACĂ, deoarece, ieri, după ce delegații celor două echipe și-au dat acordul pentru ora de disputare a partidei, una dintre tabere a revenit asupra deciziei. Nu intrăm în jocurile nimănui și spunem doar atât: sperăm ca până la ora oficială (19:00), ambele trupe să revină la gânduri bune și meciul să se joace în termenii cei mai fair-play! Dacă ne e permisă exprimarea! Este păcat ca munca celor două echipe din fruntea clasamentului să fie umbrită de … jocuri care nu își au rostul! Succes, Young Boys! Succes, TIV! Noi promitem să vă fim alături ca și până acum!

DIVERTIS – BRĂNEȘTI, ora 20:00
Alt meci cu o mare încărcătură! Ambele formații luptă pentru locul 2, care oferă…biletul spre Turneul Regional! Așa că meciul va depinde foarte mult și de scorul primei partide… Atat cei de la Divertis, cât și cei de la Brănești vor cele trei puncte puse în joc. Cine câștigă astăzi păstrează șanse reale măcar la locul 2!

UNITED – HOOLIGANS, ora 21:00
Este jocul care în care, aparent, luptă două echipe care nu vizează prezența la Regional. Dar sunt două trupe frumoase, arțăgoase, în sensul bun al cuvântului și care ne promit spectacol. În mod normal, United este favorită. Dar să nu uităm că Hooligans poate pune pericol, atunci când prinde o zi bună.

CLASAMENT
1.Young Boys 1 1 0 0 5-0 22
2.Tiv All Stars 1 0 1 0 2-2 17
3.Divertis 1 1 0 0 5-0 15
5.FC Branesti 1 0 1 0 2-2 11*
4.Hooligans 1 0 0 1 0-5 10*
6.United 1 0 0 1 0-5 9
*echipe care au beneficiat de rotunjire (0,5p)

TOPUL GOLGETERILOR
24 goluri: Radu I (Divertis)
19 goluri: Enescu (Branesti)
15 goluri: Postelnicu (Hooligans), Georgescu (TIV)
14 goluri: Mindru (United), Coman Gabriel (FC Branesti),
12 goluri: Zidaru (Micro II), Ionica Marinica (Young Boys)
11 goluri: Dragos Ivan (United), Gheboianu (TIV)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii