1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

yb212Cupa Boromir a ajuns la ediția a 3-a! Este una dintre cele mai puternice competiții de minifobal, din România. Anul acesta, printre cele 24 de participante se află și o formație din județul Dâmbovița, Young Boys! De astăzi, echipa are un nou antrenor-manager, nimeni altul decât… Florin Anton, omul care a  “dat de podea” cu echipele din futsal din Malta!

 

Pe 28 și 29 aprilie, la Râmnicu Vâlcea are loc ediția a treia a Cupei Boromir, la minifotbal. 24 de echipe și-au anunțat participarea, printre ele aflându-se și selecționata României! La marele eveniment din județul Vâlcea se va deplasa și o formație din Dâmbovița. Vorbim despre Young Boys, liderul la zi, în Superliga Bergenbier. Iată ce ne-a declarat Daniel Bălașa, căpitanul și finanțatorul echipei: „Da, într-adevăr, este una dintre cele mai puternice competiții din România, cu echipe de top, plus naționala României. În total 24 de echipe. Din câte am înțeles vom fi în prima urnă. Eu, în calitate de jucător și investitor la Young Boys Târgoviște, îmi doresc un parcurs foarte bun și vreau să ne batem, de la egal la egal, cu toți adversarii.”

ANTRENOR NOU LA YOUNG BOYS

„După cum știți, Young Boys Târgoviște, începând de astăzi, are un nou antrenor. Florin Anton a venit acasă pentru a face o echipă de top și pentru a ne ajuta să fim printre cei mai buni. Într-adevăr, o sa aibă puțin timp la dispoziție pentru a pregăti echipa așa cum își dorește, dar avem jucători experimentați și cred că putem face o figură frumoasă. Vom participa la un turneu puternic, ce ne va căli pentru meciurile de la Regional”, a mai declarat Daniel Bălașa.

florinanton1florinanton2

“VOM JUCA PENTRU TOȚI DÂMBOVIȚENII”!

Nu este o noutate faptul că, în ultima perioadă, au existat câteva tensiuni peste care, iată, toată lumea a trecut cu bine. Fie că vorbim doar despre o echipă, fie despre minifotbal, ca fenomen, important ca atunci când tragem linie să fie totul pe plus. Și, credem noi, sportul de pe terenul sintetic începe să prindă contur în județul Dâmbovița. Iar acest lucru se poate concretiza numai atunci când apar echipe valoroase, în teren. Doar în teren!. Young Boys este una dintre ele și alături de TIV (la care evoluează foști jucători ai Sport Klub-ului, prima campioană din Dâmbovița, la minifotbal), Divertis (campioana la zi) sau Brănești (o formație pe val, în Superligă), formează “careul de ași”, care ne oferă, duminică de duminică, meciuri dintre cele mai frumoase.

Cum spuneam, echipele, jucătorii, fanii, cu toții au înțeles că marea familie a minifotbalului din Dâmbovița trebuie să se facă auzită în toată România și turneul de la Rm. Vâlcea poate reprezenta un  pas în realizarea acestui obiectiv: “În primul rând mergem și jucăm fotbal pentru Dâmbovița și pentru toți oamenii din acest județ. Vrem ca ei să fie mândri de noi”, a mai adăugat Daniel Bălașa.

La Cupa Boromir vor face deplasarea, pe lângă antrenorul-manager Florin Anton, aproximativ 15 jucători. Tragerea la sorți va fi efectuată pe 23 aprilie. George Frântu (foto 4), unul dintre finanțatorii competiției, promite surprize pentru echipele participante. Să sperăm că și Young Boys va produce o surpriză frumoasă!

georgefrantu11

Foto: 1 – Young Boys Târgoviște
2,3 - Hamrun Tre Angeli – echipa care a câștigat Cupa Maltei, la futsal, cu Florin Anton.
4 – Ghe. Frântu (sursa: arenavalceana.ro)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu stirile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii