1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cuparomanieiybtiv1Alba-Iulia, 5-8 iulie, este locul și perioada în care se derulează cel mai important eveniment din minifotbalul românesc: Campionatul Național, Turneul Final, Ediția 2018! Printre cele 20 de echipe care au obținut calificarea se află și două formații dâmbovițene: Young Boys Târgoviște (campioana, la zi) și TIV All Stars Târgoviște (vicecampioana). Vezi grupele din care fac parte echipele noastre, programul pe zile, calendarul competiției și declarații, în exclusivitate, de la Daniel Bălașa (Young Boys) și Radu Șeran (TIV)! Succes, băieți!

 

De joi seara, la Alba Iulia începe cel mai puternic turneu de minifotbal din România! Primele 20 de echipe din țară se întrec pentru supremație. Printre ele și reprezentantele noastre Young Boys Târgoviște și TIV All Stars Târgoviște, care au avut un parcurs de excepție, la Regionalul de la Ploiești.


YOUNG BOYS
Campioana județului nostru, Young Boys Târgoviște a fost repartizată în grupa B, alături de o formație din Târgu Jiu, una din Șimleul Silvaniei, plus alte două din Piatra Neamț și Timișoara. Potrivit programului, târgoviștenii vor sta în ultima etapă, a cincea, moment la care sperăm ca echipa noastră să fie, deja, calificată și să nu mai depindă de rezultatele ultimelor jocuri.

Grupa B
Dream Team Tg. Jiu
Young Boys Târgoviște
Autovip Șimleul Silvaniei
Festiv Bucium Piatra Neamț
MAV Timișoara

Etapa 1 - vineri, 6 iulie, ora 10:00
Dream Team Tg. Jiu – Young Boys
Autovip Simleul Silvaniei – Festiv Bucium P. Neamț

Etapa 2 - vineri, 6 iulie, ora 14:00
Dream Team Tg Jiu - MAV Timisoara
Autovip Simleul Silvaniei -Young Boys

Etapa 3 - vineri, 6 iulie, ora 19:00
Autovip Simleul Silvaniei - MAV Timisoara
Young Boys - Festiv Bucium P Neamt

Etapa 4 - sâmbătă, 7 iulie, ora 10:00
Dream Team Tg. Jiu - Festiv Bucium P. Neamt,
Young Boys - MAV Timisoara

Etapa 5 - sâmbătă, 7 iulie, ora 15:00
Autovip Simleul Silvaniei - Dream Team Tg Jiu
MAV Timisoara - Festiv Bucium P. Neamt

 

Cătălin Șerban, absența de marcă din lotul târgoviștenilor

Joi, la primele ore ale dimineții, este programată plecarea celor de la Young Boys. Din câte am aflat, la Alba Iulia vor face deplasarea 15 jucători. La capitolul ”absențe” îl nominalizăm pe Cătălin Șerban, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai campioanei. Iată ce ne-a declarat Daniel Bălașa, despre șansele celor de la Young Boys, dar și despre competiția finală a minifotbalului românesc: ”Noi plecăm optimiști la Alba Iulia! Vom lua în serios fiecare joc în parte. Obiectivul nostru este accederea în semifinale. Dar, până acolo, trebuie să ieșim din grupe și apoi să facem un joc bun în sferturi. Cu excepția celor de la Tanzmannschaft, celelalte echipe cred că sunt de valoare apropiată. Va conta foarte mult forma de moment. Ne dorim ca noi împreună cu cei de la TIV să strângem măcar 20 de puncte și să ajutăm județul pe care îl reprezentăm. Sper să facem o figură frumoasă! Mult succes și băieților de la TIV”.

 

 

TIV ALL STARS
A doua formație care ne va reprezenta, TIV All Stars Târgoviște face parte din grupa C, alături de o echipă din Bistrița, două din Arad și una din Sibiu. Cei de la TIV vor sta în etapa a doua, programată vineri, de la ora 15:00.

Grupa C
Extratereștrii Bistrița
FC Premiere Arad
Borussia Hermanstadt
TIV All Stars
AS Luciano Arad

Etapa 1 - vineri, 6 iulie, ora 11:00
Extratereștrii Bistrița – FC Premiere Arad
Borussia Hermanstadt – TIV All Stars

Etapa 2 - vineri, 6 iulie, ora 15:00
Extraterestrii Bistrita - AS Luciano Arad
Borussia Hermannstadt - FC Premiere Arad

Etapa 3 - vineri, 6 iulie, ora 20:00
Borussia Hermannstadt - AS Luciano Arad
FC Premiere Arad - TIV All Star Targoviste

Etapa 4 - sâmbătă, 7 iulie, ora 11:00
Extraterestrii Bistrita - TIV All Star Targoviste

FC Premiere Arad - AS Luciano Arad

Etapa 5 - sâmbătă, 7 iulie, ora 16:00
Borussia Hermannstadt - Extraterestrii Bistrita
AS Luciano Arad - TIV All Star Targoviste

 

Lot restrâns la TIV All Stars

Din nefericire, cei de la TIV All Stars se vor prezenta la Alba Iulia în formulă… redusă. Echipa nu se va putea baza cel puțin pe trei jucători importanți: Gheboianu, Bogdan Lazăr (absenți motivați) și Radu Șeran (accidentat). ”Sufletul” formației vicecampioane în Dâmbovița se va deplasa însă la Alba Iulia și promite să facă tot ce poate pentru a se recupera, după o accidentare survenită duminica trecută, la un turneu amical. Iată ce ne-a declarat, de altfel, Radu Șeran: ”Din ce am aflat, îmi dau seama că suntem într-o grupă grea, dacă nu chiar foarte grea. Întâlnim o formație din Sibiu, două din Arad și una din Bistrița, care vin din campionate puternice. Oricum, noi mergem  și ne vom lupta pentru șansa noastră. Ne dorim foarte mult să ajungem în semifinale, chiar dacă vom avea un lot restrâns, de nouă, maximum zece fotbaliști. Îi asigur pe toți iubitorii de minifotbal că vom lupta pentru fiecare punct. Sunt convins că la Turneul Final sunt doar echipe foarte bune. Sigur, Tanzmannschaft este din altă…galaxie. Atât noi, cât și cei de la Young Boys, venim după un Regional bun. Cu siguranță că vom fi luați în serios de toate echipele. Îmi doresc să facem un turneu bun. Baftă și celor de la Young Boys!”




Programul competiției, până la final

Tragerea la sorți pentru sferturi – sâmbătă, ora 18:30

Sferturi – sâmbătă, între orele 20:00 și 22:00

Semifinale – duminică, 7 iulie, între orele 10:00 și 12:00

Finala mică – duminică, 7 iulie, ora 15:30

Finala mare – duminică, 7 iulie, ora 16:30

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii