1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivallstarscupaMotiv de bucurie pentru TIV All Star în weekendul ce tocmai a trecut! Echipa a reușit să câștige Cupa României, în Dâmbovița, după ce în ultimul act al competiției a trecut de Mustang Forte! Felicitări, băieți și mult succes, pe viitor! 

 

”Turneul final ne așteaptă cu brațele deschise”, spun băieții de la Tiv All Star, după ce au reușit să treacă în finala Cupei României de Mustang Forte, cu 3-1. Din lotul celor de la TIV fac parte numeroși jucători cu experiență, printre ei amintindu-i pe Radu Șeran, Andrei Șeran , Ionuț Radu, Vlad Georgescu , Robert Popescu-PoPe,  Eduard,Gheboianu, Adrian Pantea, Mihai Răzvan, Adrian Herăstrău, Laurențiu Neagu, Florin Bratescu, Gabi Badescu, Iulian Tronaru sau portarul Radu Constantin Ungureanu! Felicitări, băieți și să scrieți istorie la Turneul Final!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii