1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

motmoreni2023Dambovitapenet, Moto / ”Sportivii legitimați la Secția de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni se întorc acasă victorioși după cea de a II-a etapă din Campionatul Național Individual al României la Motocros care s-a desfășurat în perioada 6 - 7 mai 2023 pe circuitul de la Zărnești. Performanțele sportivului Robert Văcaru continuă prin câștigarea locului I la clasa Amatori MX2 cu 45 de puncte, clasându-se astfel în campionatul național tot pe locul I cu 89 de puncte. 



Pe podium a urcat și Iasmina Stan la clasa MX Fete care s-a clasat pe locul II cu 44 de puncte.

La clasa Veterani 1, Adrian Badea s-a poziționat pe locul IV cu 34 de puncte, după ce etapa trecută a obținut locul III, astfel clasându-se la nivel național pe locul IV la această clasă de concurs - la doar două puncte de locul III național. Tot la Veterani 1, sportivul Romulus Necșoiu a înregistrat 20 de puncte.

La clasa Amatori MX2, Marian Radu obține 22 de puncte în cele două manșe de concurs, menținându-și astfel evoluția ca începător în campionatul național.”

Sursa: facebook, Flacăra Moreni

Felicitări și mult succes mai departe, mai ales că urmează etapa de la Moreni, în iunie. Vom reveni cu informații!

Foto: facebook, Flacăra Moreni 


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii