1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

endurocrosssebis32Moto / În weekend-ul trecut, a avut loc prima etapă în Campionatul Național Individual al Românei la motocros - Sebiș (AR) și endurocross Valea lui Mihai (BH), de la care nu aveau să lipsească sportivii de la Flacăra Moreni. Vă prezentăm rezultatele sportivilor noștri!

 


Prima etapă a CNIR la Motocros s-a desfășurat pe circuitul de la Valea lui Mihai, unde morenarii au obținut rezultate bune, dacă nu chiar foarte bune. Denis Hăbeanu a terminat pe locul 2 (44p), la MX2 juniori, după Koppany Eross (Steaua). La MX2 seniori - Dacian Dăuș a încheiat cele două manșe pe locul 5 (32p) - învingător fiind experimentatul Robert Tompa (CSM Tg.Mureș). La MX2 Amatori (1.Geza Kinda - Top Cross Otopeni), Mirel Grosu s-a clasat la general, pe locul 6 (29p), iar Romulus Necșoiu pe 8 (27p). În fine, la clasa fete (1.Aida Cojanu, CSM Tg.Mureș), IOana Fieraru s-a clasat pe locul 3 (40p).

Etapa a 2-a a CNIR este programată la Moreni - circuitul de pe Sângeriș (29-30 iunie), iar a 3-a etapă la Tg.Mureș (14-15 septembrie).


Prima etapă a CNIR - Endurocross s-a derulat sâmbătă, la Sebiș (Arad). Silviu Glodeanu (Flacăra) a terminat cursa pe locul 5 (19p), la clasa Veterani - pe primul loc clasându-se Florin Carabă (Master Bike Cluj). La clasa Expert (1.Darius Gavril / Hard Enduro Maramureș), Alin Drăgoi a sosit pe locul 4 (20p). Clasa PRO a fost câștigată de Emanuel Rogojan (Master Bike Cluj), iar la Hobby s-a impus Zsolt Lukas (ORT Racing Ojdula). Următoarele etape: a 2-a, 25 mai - la Secaș (Timiș); a 3-a, 8 iunie - la Pleșcuța (Arad); a 4-a, 15 iunie - la Bacău; a 5-a, 23 iunie - la Moreni; a 6-a, 21 septembrie - la Beliș (Cluj); a 7-a, 28 septembrie - la Odobești.

Foto (facebook): Prima etapă CNIR Endurocross/Sebiș, Alba.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii