1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

denishabeanu156Revenim cu rezultatele oficiale de la etapa a II-a a Campionatului Național Individual de Motocros, desfășurată duminică, pe traseul de pe Dealul Sângeriș și pozițiile în clasamentele generale ale sportivilor de la Flacăra Moreni! Mult succes, pe mai departe! 



Duminică, pe traseul de pe Dealul Sângeriș, s-a desfășurat etapa a II-a a Campionatului Național Individual de Motocros, la care au participat, cu un real succes și sportivii de la Flacăra Moreni. Vă prezentăm rezultatele oficiale ale acestora și pozițiile în clasamentele generale ale CNI, după primele două etape.

Fete - Ioana Fieraru a terminat cursa pe locul 3 și în clasamentul general se află pe locul secund, cu 78 de puncte, la doar 6 puncte de liderul clasei - Iasmina Stan (CSM București).

La clasa MX2 Juniori - Denis Hăbeanu a totalizat după cele două manșe 40 de puncte, ocupând locul 3. La general, Denis ocupă locul 2 - cu 84 de puncte, după Koppany Eross (CSA Steaua) cu maximum de 100 puncte!

Clasa MX2 - Dacian Dăuș a încehiat cele două manșe pe locul 4, iar la general ocupă aceeași poziție, cu 68 de puncte.

La clasa MX 300/2T - Alin Drăgoi a adunat în cele două manșe 36 de puncte, astfel că după două etape, la general ocupă poziția a cincea - cu același total.

La MX1 Amatori - Andi Suchi a terminat cursa pe locul 6, iar în clasamentul general se află pe 10, cu 29 de puncte.

La clasa MX2 Amatori - Romulus Necșoiu termină etapa pe locul 9, iar la general se află pe 7, cu 50 puncte.

În fine, la Veterani 2 - Alexandru Vlad a terminat al 6-lea, iar la general ocupă poziția a 9-a, cu 15 puncte.

Etapa a III-a a CNI de Motocros are loc pe 15 septembrie, la Tg.Mureș.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii