1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

soranacirstea12După ce a reuşit s-o elimine, la reluare, pe favorita 2 a turneului, Sorana a fost eliminată de numărul 254 mondial! * Jucătoarea noastră îşi cunoaşte adversara din primul tur de la Roland Garros!

Yulia Putinţeva (fav. 2 a turneului de la Nurnberg era)... plină de nervi! A chemat medicul, apoi şi-a strâns, pur şi simplu „bagajele” şi a părăsit arena, din cauza... întunericului! Arbitrul s-a văzut nevoit să întrerupă jocul, la 6-3, 3-6, 4-4, care a fost reluat ieri, la ora prânzului. Sorana s-a impus cu 6-4 în decisiv şi s-a calificat în semifinale * La două ore după reluarea din sferturi, jucătoarea noastră a intrat din nou în arenă, pentru a susţine meciul din semifinale, contra Barborei Krejcikova (CZE, 254WTA). De data asta, Sorana a pierdut primul set cu 6-4, a egalat tot cu 6-4, dar în decisiv s-a... terminat totul, jucătoarea cehă încheind meciul cu un neverosimil 6-0! * Oricum, pentru calificarea în semifinale, târgovişteanca s-a ales cu 110 puncte în clasamentul mondial - urcând pe locul 64 şi un cec în valoare de 9.274 euro * Urmează Roland Garros, unde Sorana Cîrstea o va întâlni în primul tur pe chinezoaica Shuai Peng (36WTA). Este a doua întâlnire dintre cele două jucătoare, prima derulându-se în 2010, la Hobart - în turul 1, unde s-a impus Peng cu 6-1, 6-4.

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii