1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorana90321În ciuda cotelor oferite de bookmakeri şi predicţiilor tipserilor, Sorana a reuşit să treacă de Jennifer Brady, calificându-se în turul secund la Brisbane International!

 

Toată „lumea” o vedea învingătoare pe Brady, „istorisindu-i” ultimele evoluţii, iar bookmakerii ne ofereau numai cote „contra” unei victorii a jucătoarei noastre, în vreme ce tipserii nu-i dădeau chiar nicio şansă! Ei bine, primul set a fost unul de luptă, la finele căruia Sorana s-a impus în tie-breack, după o oră şi şapte minute. Trecuse... Revelionul, venise dimineaţa, oboseala începuse să ne dea târcolae, dar mai era de jucat cel puţin un set. Noroc că jucătoarea noastră a încheiat conturile cu jucătoarea americană mai rapid decât ne aşteptam şi ne-a... trimis şi pe noi la culcare, după numai 28 de minute! Aşadar, după o oră şi 35 de minute: Sorana Cîrstea - Jennifer Beady 7-6 (3), 6-1 * Pentru calificarea în turul secund, Sorana şi-a asigurat 55 de puncte în clasamentul mondial (+25) şi un cec în valoare de 12.289 de dolari * Următoarea adversară a târgoviştencei este favorita numărul 7 a turneului, letona Anastasjia Sevastova.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii