1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

papoe31Excelentă evoluţia lui Radu Papoe (CS Târgovişte) la Campionatele Naţionale Individuale de Iarnă U16, unde va juca ambele finale - simplu şi dublu!

 

Radu Papoe (CS Târgovişte) - pregătit de tatăl său, are un parcurs excelent la naţionalele individuale de iarnă U16, care se desfăşoară la Centrul Naţional de Tenis din capitală * Târgovişteanul va juca ambele finale - la simplu şi la dublu, fără să cedeze vreun set până acum! Prima în compania partenerului său de la dublu - Sebastian Gima, a doua... alături de ex-constănţean, astfel că Radu Papoe şi-a asigurat cel puţin două medalii de argint - până la urmă, un obiectiv îndeplinit, ţinând cont de valoarea adversarilor de pe tablourile de concurs * La simplu, Radu (fav.4) a dispus de principalul favorit - Dragoş Popeagă (TC Masters), cu 6-4, 6-1! În finală - astăzi, de la ora 10,30 (teren 2) târgovişteanul îl va întîlni, după cum am spus-o deja, pe Sebastian Gima (CSM Bucureşti, fav.3), ultimul eliminându-l pe Ştefan Andrei (Viva TC, fav.5) cu 6-4, 6-3 * La dublu, în semifinale, încă o victorie în faţa fav.1: Papoe, Gima (fav.3) - Andrei, Popeagă 7-6 (8), 7-6 (6)! În finală - astăzi, de la ora 13,30 (teren 2): Papoe, Gima vs Chiriţă, Pavel (TC Masters, Dinamo, fav.4).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii