1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

soranamiamiSorana Cîrstea (33WTA) a fost desemnată „cap de serie” 32 la Miami Open - turneu cu premii totale în valoare de 8.648.508 dolari * Intră să vezi adversara Soranei de la noapte şi la ce club s-a transferat jucătoarea noastră, acum câteva zile!

 

Începând de săptămâna viitoare, Sorana Cîrstea va juca pentru CSM Bucureşti, alături de Irina Begu şi Monica Niculescu! * Revenind la turneul de la Miami, să precizăm faptul că Sorana - fiind favorită 32 - va intra în competiţie direct în turul 2, unde o va întâlni pe Wei-Hsieh (Tha, 32WTA). La Miami, Sorana va trebui să ajungă în turul III, pentru a-şi confirma cele 65 de puncte obţinute la ediţia 2017 a turneului * Simona Halep - favorită numărul 1 - va juca şi ea tot în turul secund, cu o jucătoare de pe tabloul calificărilor. Irina Begu va întâni în primul tur o jucătoare din calificări, iar Mihaela Buzărnescu va juca în turul inaugural cu belgianca Kirsten Flipkens.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii