1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleicsm2021gDambovitapenet, Volei / Zilele trecute a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Volei, organizată la Romexpo, în Capitală. În cadrul întâlnirii s-a votat un nou sistem competițional în Divizia A1 la volei masculin, respectiv feminin. Acesta va fi aplicat din campionatul 2022/ 2023 și prevede ca după terminarea sezonului regulat, care se va disputa în sistemul clasic, tur-retur, echipele să fie împărțite în două grupe valorice: cea a locurilor 1-8 și cea a locurilor 9-12.

În acestea se va juca în sistem play-off (locul 1 cu locul 8, 2 cu 7 etc). Urmează să se decidă de către comisiile federației care confruntări din cea de-a doua fază se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei meciuri” și care după sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”. Singurul club care a votat împotrivă a fost FC Argeș. Campioana en-titre a României la volei feminin este CSM Târgoviște, formație care nu s-a înscris însă în sezonul 2021-2022 al cupelor europene. Până la titlul cucerit de târgoviștence, competiția internă a fost dominată ani la rând de Volei Alba Blaj.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii