1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleicsmplovdiv20223Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște se luptă, astăzi, de la oa 18:00, cu ”balaurul” din voleiul feminin european, Eczacibasi Istanbul! Gruparea din Turcia pare de neoprit, în toate competițiile, fie că vorbim de Liga Campionilor, fie de întrecerile interne (campionat și cupă).  ”Echipa din Turcia este liderul autoritar al grupei E, maximum de puncte, 12, după patru etape, interval în care a pierdut un singur set, cu Chemik Police. În tur, chiar în debutul aventurii europene a vicecampioanei României, gazdele s-au impus cu 3-0. Eczacibași este pe primul loc și în prima ligă din Turcia, cu un avans de șase puncte față de Vafibank, altă putere a continentului. Cifrele sunt fabuloase: 17 meciuri, 17 victorii, 50 de puncte! Practic, adversarul CSM-ului de joi a pierdut un singur punct în actualul sezon intern, în victoria la limită cu THY, 3-2! - sursa CSM Târgoviște 



Boskovic, de două ori MVP mondial!
Vedeta lui Eczacibași este Tijana Boskovic (25 ani), cea mai titrată jucătoare de pe glob. Boskovic – de două ori MVP-ul CM (2018, 2022) a cucerit anul trecut titlul mondial cu naționala Serbiei. Voleibalista care vine joi seară în Polivalenta din Târgoviște mai are în palmares și două trofee europene, câștigate în 2017 și 2019. Din lotul lui Eczacibași face parte și o altă jucătoare cu CV impresionant, Maja Ognjenovic (38 ani), căpitanul naționalei Serbiei, multiplă medaliată la Mondiale și Europene. (sursa: CSM Târgoviște) 

CSM continuă în Europa
Indiferent de rezultatul de mâine seară, CSM Târgoviște va continua parcursul european, și asta pentru că echipa antrenată de Giovanni Caprara este sigură de poziția a treia în grupă, care duce în sferturile de finală ale Cupei CEV. CSM a strâns cinci puncte în cele patru meciuri oficiale jucate până acum, iar ultima clasată, Maritsa Plovdiv, nu a câștigat nici măcar unul. Vicecampioana ar fi fost în cărțile calificării în Liga Campionilor dacă ar fi câștigat cu Chemik Police.

Cum continuă Liga Campionilor, după faza grupelor!
După ce termină jocurile din grupe, câștigătoarlee celor cinci grupe merg mai departe, în sferturi. 
Ocupantele locurilor 2 și cel mai bun loc trei vor juca un tur preliminar și cele trei învingătoare se alătură celor cinci câștigătoare de grupă, pentru faza sferturilor 
Celelalte echipe de pe locul 3, patru la număr, sunt calificate direct în sfeturile celei de-a doua competiții europene, CEV Cup, acolo unde se regăsesc nume ”grele” din voleiul european, care nu au avut loc în Liga Campionilor!  

 Intrare liberă
 Accesul spectatorilor la meciul din Liga Campionilor dintre CSM Târgoviște și Eczacibași va fi gratuit, intrarea în sală urmând să se facă începând cu ora 17.00.

“Va fi cu siguranță o confruntare dificilă contra echipei care probabil va câștiga grupa, din care și noi facem parte, însă va trebui să facem cel mai bun joc al nostru ca să putem spera la ceva din acest meci. Sper ca și suporterii să fie alături de noi cum au fost mereu sezonul acesta” - Adriana Matei, CSM Târgoviște (sursa: CSM Târgoviște) 

Ca o curiozitate, casele de pariuri oferă o cotă de 13,00, pentru un succes al CSM-ului, în timp ce Eczacibasi are o cotă de doar 1,03 la victorie. Pentru un set câștigat, CSM Târgoviște are o cotă de 2.40. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii