1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmmaritsa2023Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a învins categoric Maritsa Plovdiv (Bulgaria) în ultimul meci din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor, semnând astfel primul succes din istorie la Târgoviște în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. A fost 3-0 (18, 10, 24) după 80 de minute de joc, la capătul unui meci spectaculos, apreciat la scena deschisă de cei peste 1500 de spectatori prezenți la Polivalenta. De notat că în meciul tur, în Bulgaria, CS Municipal se impusese tot cu 3-0.

CSM încheie prima participare în Champions League cu o comportare meritorie, acumulând 8 puncte și terminând grupa E pe locul al treilea, poziție ce ii asigura participarea mai departe în competițiile europene. În două săptămâni, Portocala Mecanica va evolua în sferturile de finala ale Cupei CEV. La capătul acestei aventuri europene a fetelor de la Târgoviște rămâne totuși regretul că nu s-au luat mai multe puncte din dubla cu Chemik Police, care ar fi putut trimite CSM-ul pe locul 2 și i-ar fi asigurat, implicit, calificarea în faza următoare a LC. Chiar și așa, e de salutat prezența echipei lui Giovanni Caprara la acest nivel de performanță.

Fotoș CSM Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii